Un adolescent de doar 16 ani și-a pierdut viața tragic, încercând să se scalde într-o groapă de doi metri, în comuna Iordacheanu din Prahova. Prietenii au încercat să-l salveze, însă nu au putut face nimic pentru el. Află detalii din această poveste cutremurătoare.

O tragedie fără margini

Tragedia s-a petrecut în comuna Iordacheanu din Prahova, unde un tânăr de numai 16 ani a pierit în urma unui nefericit eveniment. Adolescentul, identificat drept Ștefan, a încercat să se răcorească într-o groapă de doi metri, săpată de angajații unei balastiere. Cu toate eforturile depuse, medicii nu au reușit să-l salveze pe tânărul care și-a pierdut viața prea devreme.

Prietenii și rudele lui Ștefan sunt acum în stare de șoc, cu gândurile lor îndreptate către tragedia care a lovit atât de dureros.

Reclamă

Mărturii cutremurătoare

Ștefan, în vârstă de doar 16 ani, avea întreaga viață înaintea lui, însă un moment de neatenție a dus la un sfârșit tragic. Adolescentul s-a aventurat într-o groapă de doi metri, împreună cu prietenii săi, pentru a se răcori într-o zi călduroasă. Din păcate, situația a luat o întorsătură fatală, iar tânărul s-a înecat.

Unul dintre prietenii lui Ștefan, Mihai, a încercat să-l salveze disperat, chiar dacă a recunoscut că i-a fost frică. Cu inima strânsă și cu un curaj ieșit din comun, Mihai a sărit în apă pentru a încerca să îl aducă pe Ștefan la mal, însă fără succes.

„Am ajuns aici şi era deja băiatul în apă, se vedea la fund, eu eram cu prietenul meu şi am sărit după el în apă şi l-am tras, că altceva n-am ştiut ce să fac, de frică. Prima dată mi-a fost frică să sar, că am zis că poate mă înec şi eu, dar am sărit fără să mă mai gândesc”, a declarat Mihai pentru Antena3.ro.

Mama lui Ștefan, Angela Hursaru, a fost devastată de veste, mai ales că adolescentul i-a cerut voie să meargă în acel loc, iar ea i-a interzis. Cu toate că era conștientă de pericolele care puteau apărea, tânărul nu a ascultat sfatul mamei sale, iar consecințele au fost tragice.

Reacții în comunitate

Tragedia care a afectat familia și prietenii lui Ștefan a stârnit un val de compasiune și solidaritate în comunitatea din Iordacheanu. Locuitorii din zonă sunt șocați de pierderea prematură a tânărului și își exprimă regretul și susținerea pentru cei afectați de această tragedie.

Cazul lui Ștefan reprezintă un îndemn la prudență și responsabilitate, aducând în atenția publicului importanța conștientizării riscurilor și a respectării regulilor de siguranță, mai ales în situații cu potențial periculos. Sperăm ca această poveste tristă să servească drept lecție pentru toți cei implicați și să prevină astfel alte tragedii similare.