Familia lui Culiță Sterp își plânge pierderea în urma unei tragedii care a avut loc în urmă cu 24 de ore. Un membru important al familiei, vărul lui Culiță, Ionică Sterp, în vârstă de 30 de ani, s-a sinucis în propria casă din cauza unei despărțiri. Acesta avea legături puternice cu familia Sterp, iar adevărul a ieșit imediat la iveală.

Tragedia a avut loc ieri dimineață, în jurul orei 10:00, în localitatea Sânandrei din județul Timiș. Mama bărbatului a sunat imediat la 112, însă medicii veniți la fața locului nu au putut face decât să constate decesul. Bărbatul a apelat la acest gest necugetat, în urma mai multor încercări de a se împăca cu iubita lui care continua să-l refuze. Într-un moment de nebunie, bărbatul i-a lăsat un mesaj acesteia, mărturisindu-i ce are în plan și apoi s-a sinucis.

Reclamă

Autoritățile au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în urma sinuciderii lui Ionică Sterp. Momentan nu se cunosc prea multe detalii despre acest caz, însă cert este un lucru, faptul că Ionică nu își putea vedea viața departe de femeia pe care o iubea.

Familia Sterp este extrem de afectată de această pierdere tragică. Apropiații victimei au declarat pentru Kanal D că „a fost un băiat de milioane, nu știu ce a pățit, a avut o decepție”. Culiță Sterp nu a făcut încă nicio declarație publică în legătură cu acest incident.

Este important să ne amintim că sinuciderea este o problemă serioasă și că trebuie să fim atenți la semnele care indică faptul că cineva se poate gândi la acest gest extrem. Tragediile precum aceasta ne reamintesc să fim mai empatici și să acordăm mai multă atenție celor din jurul nostru.

În aceste momente grele, ne exprimăm compasiunea față de familia Sterp și ne dorim ca aceasta să găsească puterea de a trece peste această pierdere tragică.