Tragedia s-a abătut asupra unei familii din Slatina, iar comunitatea locală este zguduită de moartea prematură a tânărului fotbalist Flavius, înecat în râul Olt după o plimbare cu skijetul. Cu o carieră promițătoare în sport, Flavius ar fi trebuit să se bucure de absolvirea liceului, însă destinul i-a rezervat un alt sfârșit tragic.

Flavius și-a găsit sfârșitul în râul Olt

Incidentul s-a petrecut în timpul unei plimbări cu skijetul, pe care îl împrumutase, în zona localității Verguleasa. Într-o curbă periculoasă, skijetul s-a răsturnat, aruncându-i pe Flavius și un prieten de 17 ani în apă. Flavius, care nu știa să înoate, s-a înecat în ciuda eforturilor de salvare.

Martorii de pe mal au asistat neputincioși la tragedie. Skijetul, instabil într-o curbă, s-a răsturnat, aruncându-i pe Flavius și prietenul său de 17 ani în râul Olt. Potrivit sursei menționate anterior, niciunul nu purta vestă de salvare. Flavius, un fotbalist de 19 ani, și prietenul său au încercat disperați să ajungă la skijetul scăpat de sub control, dar fără succes.

Reclamă

Potrivit sursei menționate anterior, un martor a încercat să-l salveze pe Flavius, însă acesta a fost înghițit de ape. Trupul neînsuflețit al tânărului a fost găsit la 100 de metri de locul tragediei după 12 ore de căutări.

Clubul sportiv îi aduce un omagiu emoționant lui Flavius

Clubul sportiv la care Flavius activa a transmis un mesaj cutremurător după vestea decesului acestuia. Marți ar fi trebuit să sărbătorească absolvirea împreună cu familia și colegii de la Liceul cu Program Sportiv din Slatina. În loc de bucurie, familia sa se pregătește acum pentru înmormântarea sa, care va avea loc în aceeași zi în care ar fi trebuit să fie la ceremonia de absolvire.

Un apropiat al tânărului fotbalist a mărturisit: „Un copil care s-a dedicat fotbalului, juca la echipa orașului Slatina. Era un copil cum nu cred că o să mai existe, devotat. Era sufletul petrecerilor, aveau atâtea planuri, trebuiau să plece la mare. Nu am cuvinte să vă spun, suntem profund îndurerați.”

Flavius va rămâne în memoria celor dragi și a comunității sportive din Slatina ca un tânăr talentat și devotat, care și-a găsit sfârșitul tragic în apele revărsate ale râului Olt.