Actrița Laura Cosoi trece prin momente deosebit de grele după ce tatăl său a pierdut lupta cu noul coronavirus. La vârsta de 70 de ani, acesta a fost răpus de complicațiile cauzate de infecția cu virusul SARS-CoV-2. Vestea tragică a fost anunțată oficial joi de către Cătălin Eugen Caba, vicepreședintele Federației Române de Scrabble.

Un om iubit și respectat în comunitate

Tatăl actriței Laura Cosoi, un om iubit și respectat în comunitatea sa, a fost diagnosticat cu COVID-19 acum câteva săptămâni. Chiar dacă a fost supus unui tratament intensiv și a primit toată îngrijirea necesară, organismul său fragil nu a reușit să facă față complicațiilor acestei boli necruțătoare.

Laura Cosoi este cea mai mare dintre cei trei copii ai familiei, iar tatăl său a fost mereu un sprijin de nădejde. Pierderea acestuia lasă un gol imens în viața actriței și a întregii familii Cosoi.

Reclamă

Actrița Laura Cosoi, în doliu

Laura Cosoi, cunoscută pentru talentul și frumusețea sa, a făcut publică vestea tristă pe rețelele de socializare, exprimându-și durerea profundă și trăind un moment de doliu intens. Mesajul emoționant postat de actriță a adunat rapid numeroase reacții de susținere și condoleanțe din partea fanilor și a colegilor din industria cinematografică.

În aceste momente grele, Laura Cosoi are nevoie de intimitate și de sprijinul celor dragi pentru a depăși această tragică pierdere. Colegii și prietenii îi sunt alături în această perioadă dificilă, oferindu-i suportul necesar pentru a face față durerii și a găsi puterea de a merge mai departe.

Cu toate că este afectată profund de această tragedie, actrița Laura Cosoi își păstrează speranța și optimismul în fața vieții. Ea își exprimă recunoștința față de toți cei care îi sunt alături și îi încurajează pe ceilalți să fie responsabili și să se protejeze în această perioadă dificilă.

Tragedia care a lovit familia Cosoi aduce în prim-plan încă o dată importanța respectării măsurilor de protecție și a vaccinării în lupta împotriva noului coronavirus. În aceste vremuri tulburi, solidaritatea și responsabilitatea noastră față de ceilalți sunt cheia pentru a depăși împreună această criză.