Conform unui studiu recent, realizat de către o companie de cercetare, una din trei femei din România ar fi fericită cu un salariu lunar net de cel puțin 1.000 de euro.

Studiul a fost efectuat pe un eșantion de peste 1.000 de femei din întreaga țară și a relevat că 32% dintre respondente consideră că un salariu net lunar de 1.000 de euro ar fi suficient pentru a-și satisface nevoile financiare. De asemenea, 26% dintre femei au afirmat că ar avea nevoie de un salariu net lunar de peste 2.000 de euro pentru a trăi confortabil.

Specialiștii au identificat mai multe motive pentru această creștere a nevoii de venituri ridicate în rândul femeilor din România. Printre acestea se numără creșterea costurilor de trai, precum și nevoia de a acoperi cheltuielile cu educația și sănătatea. De asemenea, multe femei doresc să își întrețină familiile și să își permită vacanțe și activități de agrement.

Reclamă

Studiul arată că sunt necesare eforturi pentru a îmbunătăți nivelul de trai și veniturile pentru femeile din România. În ciuda acestui fapt, femeile din țara noastră rămân puternice și determinate să își îndeplinească obiectivele financiare și să își asigure un viitor mai bun pentru ele și familiile lor.