Fără doar și poate, Vali Vijelie este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din România, iar faima lui s-a dus în toate colțurile lumii în care există și români.

Ajuns la 52 de ani, celebrul manelist a făcut însă o „aroganță” și a luat o decizie la care nu se aștepta nimeni: a făcut tot posibilul ca numele lui să apară la Hollywood, pe celebrul Walk of Fame!

Vali Vijelie – de la manele la Hollywood

Potrivit presei tabloide, Vali Vijelie și-a cumpărat o stea pe Walk of Fame, iar prețul nu a fost unul mic deloc. Se pare că pentru ca numele să apară permanent la Hollywood costă 55.000 de dolari, conform informațiilor din Cancan. Însă o stea temporară cu numele tău pe Walk of Fame costă doar 50 de dolari.

Reclamă

Vali Vijelie s-a lăudat și pe Instagram, printr-o postare care a adunat zeci de mii de like-uri, că acum are stea la Hollywood, pe celebrul Walk of Fame. „Va fi bine”, a scris manelistul în dreptul colajului de fotografii.

Reacții în mediul online

Decizia lui Vali Vijelie de a-și cumpăra o stea pe Walk of Fame a stârnit diverse reacții în mediul online. Mulți fani au felicitat artistul pentru această realizare neașteptată, în timp ce alții au criticat gestul considerându-l prea extravagant sau nepotrivit pentru un artist de genul manelelor.

Cu toate acestea, Vali Vijelie continuă să aibă o bază solidă de fani care îl susțin și îi apreciază munca în domeniul muzical.

Gestul lui Vali Vijelie de a-și cumpăra o stea pe Walk of Fame poate părea surprinzător pentru unii, însă rămâne o decizie personală a artistului de a marca într-un mod special parcursul său în industria muzicală.