Finala sezonului 14 al emisiunii Românii au Talent a adus pe scenă 11 concurenți talentați, dar doar unul a reușit să câștige inimile publicului și ale juriului. Cristian Ciaușu, un tânăr talentat în vârstă de 14 ani, a impresionat cu un spectacol deosebit la nai, acompaniat de taraf. Prestația sa a fost nu doar tehnic impecabilă, ci și plină de emoție, demonstrând o conexiune profundă cu instrumentul și cu muzica sa. Pe 31 mai, în marea finală, Cristian a reușit să cucerească publicul și să obțină trofeul și premiul în valoare de 120.000 de euro.

Visul lui Cristian și povestea sa emoționantă

Originar din Brăila, Cristian a dezvăluit că visul său este să devină cel mai bun naist din România. Talentul său a fost descoperit într-un mod neașteptat, la vârsta de opt ani, când a fost diagnosticat cu astm și a aflat că instrumentele de suflat îi pot ameliora problemele de respirație. Muzica a devenit astfel o parte importantă a vieții sale, iar studiul naiului a devenit o pasiune.

Pavel Bartoș, prezentatorul emisiunii, a remarcă talentul lui Cristian spunând: „Naiul românesc a primit suflarea micului vrăjitor”. Artistul a început să studieze naiul la inițiativa mamei sale, solist vocal la Ansamblul „Doina Covurluiului” din Galați. Recitalul său a fost de neprețuit, captivând inimile tuturor celor prezenți și asigurându-i un loc binemeritat în istoria Românii au Talent.

Reclamă

Reacțiile juriului și publicului

Juriul și publicul au reacționat cu entuziasm la prestația lui Cristian Ciaușu. Andra, emoționată, a declarat: „Nu o să spun foarte multe pentru că mi-am exprimat dragostea față de muzica lui. Balsam pentru suflet a fost. Bravo!” Andi Moisescu a continuat: „Omul a demonstrat aici o mare măiestrie. Este excepțional.” Dragoș Bucur a subliniat autenticitatea românească a momentului, spunând: „Ce poate fi mai românesc decât naiul? Bravo!” Mihai Bobonete a adăugat: „Bravo, Cristian! Ne-ai dat peste cap. Să câștige naiul Românii au Talent.” Cristian Ciaușu a reușit să impresioneze și să cucerească inimile tuturor, demonstrând că pasiunea și talentul pot merge mână în mână către succes.

Astfel, Cristian Ciaușu a devenit câștigătorul sezonului 14 al emisiunii Românii au Talent 2024, confirmându-și statutul de unul dintre cei mai talentați tineri din România. Talentul său remarcabil și pasiunea pentru muzică i-au adus nu doar trofeul și premiul în valoare de 120.000 de euro, ci și recunoașterea meritată a publicului și a juriului. Este un nou început pentru Cristian, care promite să cucerească și alte inimi cu măiestria sa la nai.