Zanni, câștigătorul emisiunii Survivor All Stars, a reușit să câștige nu doar titlul de Supraviețuitorul Suprem, ci și inimile fanilor săi. Artistul și-a surprins admiratorii recent dezvăluind că este într-o relație și că se gândește serios la viitorul său personal, planificând deja nunta și copii. Despărțirea sa de Alex Velea și noua sa relație au captat atenția publicului, iar fanii sunt nerăbdători să afle mai multe detalii despre această nouă etapă din viața artistului.

Zanni s-a îndrăgostit din nou

Chiar dacă a reușit să păstreze discretă viața sa personală, Zanni a dezvăluit recent că se află într-o relație. Artistul preferă să țină acest aspect departe de ochii curioșilor, arătând astfel maturitate și respect pentru intimitatea sa. Cu toate acestea, el a făcut public faptul că este în căutarea unei relații serioase și se pare că a găsit persoana potrivită. Într-un interviu acordat în cadrul unui podcast realizat de Bursucu, Zanni a spus: „Nu alerg după fete, dar le prind când sar. În prezent, caut ceva serios, chiar am cunoscut o fată și aș vrea să fie ceva serios, dar e de prea puțin timp ca să vorbesc despre asta”.

Dorința artistului de a avea o familie și de a-și oferi copiilor săi o viață stabilă și fericită reflectă latura sa sensibilă și hotărâtă. Chiar dacă nu a avut parte de o familie tradițională, Zanni este determinat să își construiască propriul cămin și să ofere iubire și siguranță celor dragi.

Reclamă

Despărțirea de Alex Velea

Colaborarea sa îndelungată cu Alex Velea s-a încheiat brusc acum un an, generând diverse speculații și zvonuri. Motivele despărțirii lor au fost legate de diferențele de viziune și de imagine, iar Zanni a clarificat că relația lor profesională s-a încheiat în mod pașnic. Chiar dacă această despărțire a fost un moment dificil, artistul consideră că a fost o lecție valoroasă despre integritatea și autenticitatea sa.

Momentul decisiv pentru Zanni a fost atunci când a fost pus în situația de a-și schimba imaginea pentru a se conforma unor standarde care nu îl reprezentau cu adevărat. Acest lucru l-a determinat să părăsească studio-ul respectiv și să își păstreze integritatea și autenticitatea. În cadrul aceluiași podcast realizat de Bursucu, Zanni a declarat: „Asta înseamnă recunoștință, să povestești lucrurile frumos și să nu dai aceste răspunsuri… Alex Velea este o lecție, fie ea bună sau rea. Nu vreau să vorbesc despre asta”.

Zanni se pregătește pentru o nouă etapă din viața sa, cu un nou partener alături și cu planuri mari pentru viitorul său personal și profesional. Fanii îl susțin și așteaptă cu nerăbdare să îl vadă fericit și împlinit în această nouă etapă a vieții sale.